Kehida Termál

Kehida Termál

A kehidakustányi Kehida Termál azok előtt sem ismeretlen, akik esetleg még nem élvezhették ki a fürdőkomplexum nyújtotta élményeket, hiszen olyan népszerűségnek örvend, hogy nem lehet nem hallani róla. Maga a fürdő 2003-ban indult hódító útjára a gyógyvizet, a wellness nyújtotta kikapcsolódást keresők körében. (tovább…)

Lukács fürdő

A Szent Lukács Gyógyfürdő az egyik legrégebbi gyógyfürdője a fővárosnak, a népszerű fürdőt már a múlt században is előszeretettel látogatták a gyógyulni vágyó hazai és külföldi betegek. Az itt található vizet a főváros legjobb adottságokkal rendelkező gyógyvízének tartják, amely ivókúrában is kitűnő hatású. (tovább…)

Széchenyi Fürdő

A Széchenyi Fürdő nemcsak Budapest, de Európa legnagyobb fürdőkomplexumának számít. A Városligetben lévő neo-barokk stílusú fürdő a 20 század elején épült. A komplexum a változatos szolgáltatásai miatt a legnépszerűbb fürdők közé tartozik. (tovább…)

Il Gino kávéház és cukrászda (Mediterrano)

A hangulatos cukrászda egy mediterrán stílusú komplexumban található, ahol több étterem is található. A cukrászatban eredeti olasz és hagyományos magyar receptúra alapján, jó minőségű alapanyagokból készülnek a torták, sütemények. (tovább…)

Soproni Borvidék

A Soproni Borvidéken virágzik Magyarország egyik legnagyobb hagyománnyal büszkélkedő szőlő- és borkultúrája, amelynek alapjait a kelták és az ókori rómaiak teremtették meg. (tovább…)

Harrer Csokoládéműhely és cukrászda

Az osztrák Harrer cukrászdinasztia négy generáció óta készíti a legkülönbözőbb édes finomságokat. A családtagok vallják: csakis a legjobb minőséget és választékot kínálni – mindezt modern, kellemes környezetben. (tovább…)

Schmauser vendéglő & pub

Sopron egyik legrégebb óta üzemelő vendéglője a Lővérek aljában a Schmauser Vendéglő. Üzemeltetői szakítva az étterem elnevezéssel, azt inkább vendéglőnek tartják, mint egy kissé drágább étteremnek. (tovább…)

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.