Az osztrák Harrer cukrászdinasztia négy generáció óta készíti a legkülönbözőbb édes finomságokat. A családtagok vallják: csakis a legjobb minőséget és választékot kínálni – mindezt modern, kellemes környezetben.
A magas minőségi követelmények és az egyediség sikert hozott, és ennek köszönhetően döntött a Harrer család egy csokoládéműhely megnyitásáról – mintegy megkoronázva eddigi pályafutásukat.
A csokoládéműhely 2009 júliusában nyitotta meg kapuit, ahol minden édes álom valóra válik. A látogatás betekintést enged a csokoládégyártás kulisszatitkaiba. A műhely szerves része egy csodálatos panorámával bíró kávézó és cukrászda is, ahol a helyben készített sütemények mellett a forró kávé finom illata is maradásra csábít.
Sopron, Faller J. u. 4.
Tel.: (+36 99) 505-904
Kóstoltatási időpontok: H-V 10.00 és 14.00 órakor (10 főtől csoportok számára egyéb időpontokban is tartanak kóstolást előzetes bejelentkezéssel)
Web: www.harrercafe.com