Lakásfelújítás előtt

Lakásfelújítás előtt

Lakásfelújítás kisokos

A lakásunk karbantartásához, a különböző javításokhoz, a teljes lakásfelújításhoz szükségünk van megfelelő szakemberekre. (tovább…)

Lépésálló kőzetgyapot

Lépésálló kőzetgyapot

A lépésálló kőzetgyapot egy olyan anyag, amelyet a lépcsők burkolására használnak. A lépésálló kőzetgyapot jellemzően kültéri használatra készül, így ideális választás lehet a lépcsők burkolásához a kertben vagy a teraszon. (tovább…)

Konyhabútor felújítás

Konyhabútor felújítás

A konyhabútor felújítása az igényektől függően akár kevés pénzből is megúszható, főleg ha a tulajdonos rendelkezik barkács tapasztalattal, illetve az adott munkafolyamathoz szükséges szerszámokkal. Általánosságban azonban sokszor jobban járunk, ha az otthonunk felújításával szakembert bízunk meg, amellyel sok bosszúságtól, és az esetleges váratlan problémáktól is megkímélhetjük magunkat. (tovább…)

Milyen az ideális otthon

Milyen az ideális otthon

Mindenki energiatakarékos házra vágyik, hiszen kevesebb rezsit szeretne fizetni… De elegendő-e kizárólag ezt az egy szempontot figyelembe vennünk? (tovább…)

Grafitos szigetelés

Grafitos szigetelés

A grafitos szigetelés egy olyan szigetelőanyag, amelyet a hő- és hangszigeteléshez használnak. A grafitos szigetelés jellemzően úgynevezett „kőzetszálas” anyagból készül, amelyet grafit- vagy más nagy hővezetőképességű anyagokkal dúsítanak. A grafitos szigetelés jól bírja a terhelést, így ideális választás lehet a hő- és hangszigeteléshez. (tovább…)

Intelligens otthon tervezése

Intelligens otthon tervezése

Amikor egy család házépítésbe fog, sokféle véleménnyel találkozik. Sokan kizárólag a ház egyes elemeire koncentrálnak: van, aki a szigetelést tartja elsődlegesnek, mások a gépészetet emelik ki, megint mások a nyílászárókra esküsznek. (tovább…)

Ünnepi hangulat otthonunkban

Néhány apró mozzanat csak és lakásunkat könnyedén ünnepivé, karácsonyivá varázsolhatjuk. Tehetjük ezt adventi koszorúval, illatos gyertyákkal, kopogtatókkal az ajtókon, girlandokkal, mikulásvirágokkal, vagy akár a hagyományos égősorokkal. (tovább…)

Kültéri faburkolat térhódítása

A modern építészet egyre gyakrabban alkalmazott megoldásáról beszélhetünk a kültéri faburkolatok kapcsán. Meglétükkel erősíteni képesek a természet közelségét, meleg hangulatot teremtenek és létrehozzák a kint és a bent egyensúlyát. (tovább…)

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.