Grafitos szigetelés

Grafitos szigetelés

A grafitos szigetelés egy olyan szigetelőanyag, amelyet a hő- és hangszigeteléshez használnak. A grafitos szigetelés jellemzően úgynevezett “kőzetszálas” anyagból készül, amelyet grafit- vagy más nagy hővezetőképességű anyagokkal dúsítanak. A grafitos szigetelés jól bírja a terhelést, így ideális választás lehet a hő- és hangszigeteléshez. (tovább…)

Lépésálló kőzetgyapot

Lépésálló kőzetgyapot

A lépésálló kőzetgyapot egy olyan anyag, amelyet a lépcsők burkolására használnak. A lépésálló kőzetgyapot jellemzően kültéri használatra készül, így ideális választás lehet a lépcsők burkolásához a kertben vagy a teraszon. (tovább…)

Intelligens otthon tervezése

Intelligens otthon tervezése

Amikor egy család házépítésbe fog, sokféle véleménnyel találkozik. Sokan kizárólag a ház egyes elemeire koncentrálnak: van, aki a szigetelést tartja elsődlegesnek, mások a gépészetet emelik ki, megint mások a nyílászárókra esküsznek. (tovább…)

Milyen az ideális otthon

Milyen az ideális otthon

Mindenki energiatakarékos házra vágyik, hiszen kevesebb rezsit szeretne fizetni… De elegendő-e kizárólag ezt az egy szempontot figyelembe vennünk? (tovább…)

Ünnepi hangulat otthonunkban

Néhány apró mozzanat csak és lakásunkat könnyedén ünnepivé, karácsonyivá varázsolhatjuk. Tehetjük ezt adventi koszorúval, illatos gyertyákkal, kopogtatókkal az ajtókon, girlandokkal, mikulásvirágokkal, vagy akár a hagyományos égősorokkal. (tovább…)

Kültéri faburkolat térhódítása

A modern építészet egyre gyakrabban alkalmazott megoldásáról beszélhetünk a kültéri faburkolatok kapcsán. Meglétükkel erősíteni képesek a természet közelségét, meleg hangulatot teremtenek és létrehozzák a kint és a bent egyensúlyát. (tovább…)

Mediterrán kertek itthon

Az utóbbi évek enyhe telei és forró nyarai lehetővé teszik a mediterrán hangulatvilágú kertek telepítését. A mediterrán kertben elsősorban megfelelő növényzetre van szükség. (tovább…)

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.