Saint Legiere: ismerd meg a 30 aktív hatóanyag fiatalító erejét

Saint Legiere: ismerd meg a 30 aktív hatóanyag fiatalító erejét

Ez a professzionális kúra az arc kontúrját javító és az arcbőrt kisimító egyedülálló összetevőkből épül fel. A tudósok legújabb felfedezéseknek köszönhetően garantálja a mostanáig elérhetetlen eredményeket.

Egyedülálló hatékonyságát és számos jótékony tulajdonságát a modern receptúrájának köszönheti, amihez három típusú összetevőt használ fel:

  • organikus anti-ageing típusú anyagok (többek között argielin, AutréAbsorb vegyületcsoport, valamint 5S-DiamondBalm) – fékezik a bőr öregedéséért felelős vegyületek kiválasztását, megkönnyítik a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását, lifting hatást eredményeznek és regenerálnak, növelik a szervezet kollagéntermelését, csökkentik a duzzanatokat és a szem alatti árnyékot, valamint egyenletes árnyalatot biztosítanak a bőrnek,
  • természetes növényi kivonatok (többek között argánfa olaj, avokádó olaj, tengeri alga, rózsaolaj) – mélyen hidratálnak, kisimítják és táplálják a bőrt, csökkentik a ráncokat, és lassítják a bőr öregedését,
  • vitaminok, ásványi anyagok, vegyületek (többek között hialuronsav, kollagén, Q10 koenzim, aranykolloid, C- és E-vitaminok) – nélkülözhetetlen tápanyagokkal látják el a bőrt, visszaadják természetes árnyalatát, megszüntetik rajta az egyenetlenségeket, enyhítik az irritációt és látványosan regenerálják a bőrt.

Gazdag formulájának, és az egymás hatását kiegészítő számos összetevőknek köszönheti egyedülálló fiatalító és bőrmegújító hatását. A Saint Legiere hatása villámgyors és hosszan tartó, kiemelkedő a ránctalanító krémek között. A kozmetikum egyedülálló összetétele hosszú kutatómunka és számos klinikai teszt eredménye, amit minőségi tanúsítvány is bizonyít. Ez a különleges kúra ideális mindazoknak, akik értékelik az innovatív megoldásokat a bőrápolás terén, gazdag összetételű, bizonyított hatékonyságú luxusterméket keresnek.

Hogy használjuk a Saint Legiere krémet?

  1. Mosd meg az arcod, és óvatosan szárítsd meg törölközővel.
  2. Minden nap, reggel és este vidd fel a krémet az arcodra és a nyakadra, lentről felfelé haladva. Ne hagyd ki a szem alatti területet sem.
  3. Az aktív hatóanyagok gyorsabb felszívódása érdekében végezz néhány perces arcmasszázst.
All Rights Reserved Theme by 404 THEME.