Perle Bleue: természetes összetételű ránctalanító krém

Perle Bleue: természetes összetételű ránctalanító krém

Javítani szeretnél arcbőröd rugalmasságán és feszességén, megvédve az öregedés későbbi jeleitől? Szeretnél elfeledkezni a ráncokról? Próbáld ki az innovatív Perle Bleue krémet, melyet természetes aktív hatóanyagok alkotnak.

A bőrsejtek öregedése egy természetes folyamat, ami nagyjából a huszadik életévtől kezdődik. Az arcbőr védőrétege fokozatosan megszűnik, a kollagénmennyiség csökkenésével a bőr veszít rugalmasságából. Idővel teljesen elveszti feszességét, és megjelennek a ráncok, vonalak, barázdák és az elszíneződések. Hogy előzhető meg ez a folyamat? Hogy elejét vegyük az öregedésnek, rendszeresen táplálni kell a bőrt speciális, a folyamatot fékező és lassító készítményekkel. Hatékony segítséget és védelmet jelent a Perle Bleue krém, ami számos ellenőrzött hatékonyságú összetevőre épül.

A krém receptúrája úgy lett megalkotva, hogy az érett bőr legfontosabb igényeinek feleljen meg. A Perle Bleue hatása 5 különböző csoportra osztható:

  • megemeli a bőrt
  • visszaadja a bőr rugalmasságát
  • Kisimítja a ráncokat
  • egyenletes árnyalatot és kontúrt biztosít
  • mélyen hidratál

A készítmény komplex funkcionalitását aktív hatóanyagai teszik lehetővé, melyek mindegyike erős fiatalító és ránctalanító hatással rendelkezik. Hatékonyságukat a világ elismert egyetemein végzett számos klinikai teszt is megerősíti. Összetevői hosszú távon ránctalanítják a bőrt (beleértve a mimikai ráncokat is), újjáépítik a bőr lipidrétegét, visszaállítják rugalmasságát, semlegesítik az irritációt, antioxidáns hatásúak és tartós védelmet nyújtanak. A Perle Bleue hatását mi sem bizonyítja jobba, mint széles körű eladási eredményei, és elégedett felhasználóinak véleményei, az egész világon.

A készítmény összetételében olyan anyagok sorakoznak fel, mint: kollagén, komplex dermcom, shea vaj, jojoba olaj, makadámdió olaj, sáfrány-extraktum, akác-kivonat és hó alga por. Mindegyik összetevő kiváló hidratáló – regeneráló tulajdonságairól ismert. Az összetevők egyenként is bőséges vitaminforrással (a B-csoport A-, E-, F-vitaminjaival) és ásványi anyaggal rendelkezik, amik közvetlen kihatással vannak a bőr állapotára. A krémben található értékes anyagoknak köszönhetően tökéletesen hidratálja a bőrt, jótékony hatással van a feszességére és rugalmasságára, védi a szabad gyökök ellen, helyreállítja a hámréteget, csökkenti a gyulladást és gátolja az öregedési folyamatokat.

Hogy használjuk a Perle Bleue krémet?

A megtisztított bőrre és nyakra vigyünk fel egy kis mennyiséget a krémből. Energikusm körkörös mozdulatokkal masszírozd be a krémet a bőrödbe, fölfelé, a homlok irányába haladva. Ezután végezz gyors, paskoló mozdulatokat. A legjobb eredmény elérése érdekében, végezd el naponta két alkalommal, nagyjából 3 percen keresztül. Már a készítmény első alkalmazása után megtapasztalhatod mély hidratáló hatását, nagyjából két héten belül a bőröd elkezd fokozatosan ránctalanodni, és egyre feszesebb lesz!

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.