Munkahelymegőrző támogatás

Munkahelymegőrző támogatás

A világjárvány az Ön vállalkozását is lehetetlen helyzet elé állította? Elérhető ismét a  munkahelymegőrző támogatás az „Azonnal cselekszünk” program keretében. Ez a támogatás a koronavírus-járvány következtében átmenetileg nehéz helyzetbe került vállalkozások számára nyújt segítséget legfeljebb hat hónap időtartamra. (tovább…)

Pályázatírás sikerdíj mértéke

Már most jól látható, hogy az új, 2021-2027-es uniós fejlesztési ciklus nemcsak a vállalkozások számára nyújt kedvező lehetőségeket, de a pályázatírással foglalkozó cégek is megnövekedett ügyfélforgalomra számíthatnak. Soha nem tapasztalt pályázati dömping veszi kezdetét, mivel folyamatosan írják ki a hazai vállalkozások számára az új felhívásokat. (tovább…)

A pályázatírás fortélyai a sikeres forrásfelhasználást a biztosítják

A pályázatírás fortélyai a sikeres forrásfelhasználást a biztosítják

Az új uniós fejlesztési ciklus (2021-2027) hatalmas forrásbőséget biztosít hazánk számára. Azonban visszatekintve az előző ciklusra – érdemes a korábbi évek szakmai tapasztalataira is figyelni, nevezetesen arra, hogy nem állítható egyértelműen, hogy a beruházásokra elköltött támogatásokból teljes mértékben a magyar vállalkozások profitálnak, illetve veszik igénybe. (tovább…)

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.