Keresőoptimalizálás francia nyelven: Mire érdemes figyelni

Keresőoptimalizálás francia nyelven: Mire érdemes figyelni

Az Internet World Stats szerint a francia az interneten a hatodik legnagyobb nyelv, és a francia nyelv hihetetlenül elterjedt. Ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetőség van a növekedésre. Több mint 37 millió francia beszélő használja az internetet, ami jövedelmező piacot jelent. Keresőoptimalizálás francia nyelven elsősorban Franciaországban, Kanadában, Belgiumban és Svájcban ajánlatos. A főbb francia nyelvű országok gazdagok, így a francia keresőoptimalizálási stratégia hosszú távon ígéretes, hogy jövedelmező lesz a webhelyére.

A kulcsszókutatást franciául végezzük, hogy megtudjuk, hogy a frankofón (francia nyelvű) közönség milyen kifejezéseket használ a termékek és szolgáltatások kereséséhez. Ez NEM mindig ugyanaz, mint az angol keresési kifejezésekből való lefordítás, mert a keresési minták nem mindig fordíthatóak közvetlenül le.

A francia oldal optimalizálásakor megértjük a különbséget egy kanadai közönség (Quebec, New Brunswick, frank-Ontarians) és egy európai közönség között (Franciaország, Belgium, Svájc) stb. Természetesen mindig ugyanazokat a francia nyelvű alapelveket használjuk, amelyek hosszú távú sikert biztosítanak ügyfeleink weboldalain minden nyelven.

Francia linképítésünk a legmagasabb minőségű. A maximális hatás eléréséhez francia és angol piacon szerzett tapasztalatainkat és képességeinket kombináljuk – ez jobb ROI-t jelent!

A nyelv szavainak megértése nem elég, meg kell ismernie a kontextust, a kultúrát, és úgy kell gondolkodnia, mint a francia emberek. A kulcsszóelemzés folytatásától kezdve minden lépésnek szinkronban kell lennie. Nem szabad lefordítania, lokalizálnia és adaptálnia kell a tartalmat, lehetőleg egy natív segítségével.

Nézzük közelebbről a franciát. A Wikipedia szerint a 18. helyen 80 millió anyanyelvi ember szerepel. A franciául Franciaország, Belgium, Kanada, Luxemburg, Monaco, Svájc és számos afrikai, amerikai és karibi ország hivatalos nyelve. A név szerint felsorolt ​​országok majd mindegyike magas életszínvonalat és észszerűen magas jövedelmet biztosít, ami tökéletesen illeszkedik az affiliate termékeihez, a CPA ajánlatokhoz és bármely más üzleti modellhez.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.