Kehida Termál

Kehida Termál

A kehidakustányi Kehida Termál azok előtt sem ismeretlen, akik esetleg még nem élvezhették ki a fürdőkomplexum nyújtotta élményeket, hiszen olyan népszerűségnek örvend, hogy nem lehet nem hallani róla. Maga a fürdő 2003-ban indult hódító útjára a gyógyvizet, a wellness nyújtotta kikapcsolódást keresők körében. Azóta már a korábban elnéptelenedéssel fenyegette település meghatározó elemévé vált gazdasági, turisztikai szempontból.

A fürdőről inkább az élmény, wellness és spa szolgáltatások kapcsán lehet sokat hallani, de gyógyfürdő jellege sem elhanyagolandó, hiszen a kénes gyógyvizek körébe sorolt termálvízével elősegíti a nőgyógyászati, mozgásszervi megbetegedésekben, idegrendszeri bántalmakban, bőrbetegségben szenvedők fájdalmainak enyhülését, elősegíti gyógyulásukat. Természetesen fizioterápiás szolgáltatásokban sincs hiány a fürdő kínálatában. Az elektromos kezelések mellett gyógyvízterápia, mozgásterápia, Kneipp-kezelés, súlyfürdőzés és még számos egészségjavító kezelés várja a vendégeket.

A spa és wellness paletta megannyi kellemes, pihentető, lazító programot, szolgáltatást kínál a fürdőbe érkezőknek . A masszázs kedvelőinek a bőség zavarával kell megküzdeniük, annyi féle illat és módszer közt választhat a test masszírozásának még kellemesebbé tételéhez. A wellness részlegen szauna oázis területén nemcsak a hagyományos finn szaunában izzadhat kedvére a fürdő vendége, hanem például zeneterápiás kabinban lelkét is megtöltheti pozitív energiákkal. Azon fürdővendégek számára, akik pedig a pihenés során is ügyelni szeretnének kondíciójuk megőrzésére, a cardio- és vizi fittness biztosít elegendő mozgást a kalóriák égetéséhez, a fittség biztosításához. Az adrenalin növelő élményekről pedig sodró medence, csőcsúszda gondoskodik.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.