Pályázatok kezdő vállalkozásoknak

A 2021-es évvel új uniós támogatási ciklus kezdődött,  amely az előrejelzések szerint hatalmas forrásbőséget hoz a hazai vállalkozások számára. Az elmúlt időszak igen jelentős forrást biztosított új vállalkozás indítására, illetve támogatta fiatalok vállalkozóvá válását. Azonban a sokszor nehézkes indulást követően sokan szembesülnek azzal, hogy egy kezdő vállalkozás fellendüléséhez kész akadálypályán kell átvergődni magukat. Ezért is hasznos ha tudjuk, hogy pályázatok kezdő vállalkozásoknak is elérhetőek lesznek e jelen pályázati ciklusban.

A támogatás elnyerését követően a saját lábra állás nem könnyű, ráadásul a világjárvány a cégeket a földbe döngölte. Különösen az induló kezdő vállalkozásoknak – tapasztalat és tőke híján nehéz megtalálni a leghatékonyabb eszközöket és módszereket a leendő ügyfelek elérésére. Ráadásul sokak számára az indulás ugrás volt a mély vízbe, hiszen az életkorukból adódóan semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztek: sem a munka világával kapcsolatos tapasztalatokkal, sem a vállalkozó létből fakadó körülményekről és nehézségekről nem voltak ismereteik. A könnyen jött pénz gyakran nem elegendő. Hiszen ahhoz, hogy egy jó ötlet megvalósuljon szükséges a jó kapcsolatrendszer, a kitartás, a szorgalom és a tudásvágy is.

innovatív induló vállalkozások (startupok)

ma már nem csak üzleti forma, hanem egyfajta üzleti gondolkodás: magas növekedési potenciál, célja valamilyen termék, szolgáltatás vagy üzleti modell innovációja

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.