Ünnepi hangulat otthonunkban

Néhány apró mozzanat csak és lakásunkat könnyedén ünnepivé, karácsonyivá varázsolhatjuk. Tehetjük ezt adventi koszorúval, illatos gyertyákkal, kopogtatókkal az ajtókon, girlandokkal, mikulásvirágokkal, vagy akár a hagyományos égősorokkal. A díszek mellett lakástextíliákkal is karácsonyi hangulatúvá tehetjük otthonunkat, egy-egy asztalterítővel, piros takaróval, csillogó függönnyel megadhatjuk az alaphangulatot.

A hagyományos lakáskiegésztőket egy kis átalakítással egyedivé varázsolhatjuk. Kisméretű mécseket festhetünk karácsonyi színekkel néhány perc alatt, majd az ablakpárkányokat vagy a fürdőszobát ünnepi ruhába öltöztethetjük velük. Asztali dísznek és ajándéknak is alkalmas a mohalabda. Hungarocell golyókat bevonunk mohával (természetes ragasztóval vagy dróttal rögzítjük), hagyjuk száradni, majd piros szalaggal átkötjük és kész az egyszerű, de annál tökéletesebb karácsonyi díszítő elem.

Persze elmaradhatatlan kiegészítője az ünnepi hangulatnak a gyerekkorunkból ismert narancs szegfűszeggel teletűzdelve. Illatok, fények, színek, hangulatok. Apróságok, egy kis idő és a szívünkbe is beköltözik az ünnep. Öltöztesd otthonodat ünnepibe!

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.