Budapest reptéri transzfer

Budapest reptéri transzfer

Az európai repülőterek közül a bristoli kikötő üzemeltetője elsőként vezeti be a reptéri transzferek emisszióját, így ellentételezik a légiutasok számára a repülőtér és a város közötti utazás okozta károsanyag- kibocsátást.

Az üzemeltető szerint azért van szükség a földi közlekedés kompenzálására, mivel a környezeti hatások a légikikötő határain is túllépnek. Céljuk az, hogy 2020-tól az utasok a bristoli repülőtérről már karbonsemlegesen utazhassanak. Napjainkban nem csak a repülőterek, de számos légitársaság is jelentős erőfeszítést tesz a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, illetve kompenzációja érdekében. A bristoli repülőtéren a kompenzálás módját a tanácsadó bizottságuk környezeti hatásokkal foglalkozó munkacsoportja fogja meghatározni, amelyben a helyi környezetvédelmi projektek kitüntetett figyelmet élveznek.

A paletta tartalmazza a saját személygépkocsi használattal összefüggő károsanyag-kibocsátást, és a tömegközlekedés emisszióját is. A kompenzáció rendezése visszamenőleg fog intéződni: az összeg mértékét az éves utasfelmérés alapján állapítják meg, amely tartalmazza az utasok által használt közlekedési módokat is.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér hivatalos airport shuttle szolgáltatója a miniBud. A cég kényelmes gyors és kedvező paraméterű transzfermegoldásokat kínál a Budapest frekventált kerületeiből a repülőtérre való közlekedéshez. A konzorcium minibuszflottája 60 db kényelmes környezetbarát járműből áll, a műszaki paraméterek a repülőtér üzemeltetője által elindított Greenair programban vállalt kötelezettség feltételei mellett kerültek kialakításra. A szolgáltatási paletta kidolgozásakor fő szempontként a repülőtéri utasélmény maximalizálása volt a meghatározó. A járműpark szervizelése a repülőtéri műszaki bázison zajlik, ahol a folyamatos rendelkezésre állást biztosító műszaki háttér áll rendelkezésre. A hazánkba érkező külföldiek már a repülőtérről a városba való bejutás alkalmával is fontos benyomást szerezhetnek, ezért a szolgáltatások menedzselése során a repülőtér népszerűsítésén felül Magyaroszág imázsához is hozzá kívánnak járulni.

Manapság egyre több cég nyújt utas-kényelmi szempontból kedvező megoldást a repülőtér megközelítéséhez, Budapestről vagy akár vidéki településekről, de a bécsi és a pozsonyi repülőtérre is kedvező ajánlatok közül lehet választani. A justbudapest.com weboldal összegyűjtötte lehetőségeket azoknak, akik a kényelmesebb közvetlen a reptéri transzfert részesítik előnyben.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.