Resortz by Danube

A Resortz by Danube Dubaiban Arjanban található a Miracle Gardens és a Sheikh Mohammed Bin Zayed út közelében. A négyhektárnyi területen lévő luxus apartmanok 3 blokkjától könnyedén elérhető az új Al Barsha My City Center. A közelben számos népszerű attrakció található, mint az Arabian Ranches Golf Club és Dubai Polo&Equestrian Club.

A projekt fejlesztője a dubai székhelyű Danube Properties Development LLC.

 A Resortz by Danube különlegessége az épületek homlokzatán álló magas oszlop és a központi blokkban lévő gyönyörű kupola, amely a firenzei Duomo épületére emlékeztet. A Miracle Garden közelsége miatt a lakók úgy érezhetik magukat, mintha egy üdülőhelyen lennének.

 A Resortz by Danube 419 lakóegységgel rendelkezik, az apartmanok 1-2-3 teljesen felszerelt hálószobásak. Az ingatlanhoz 25 kiskereskedelmi üzlet is tartozik. A lakások korszerű, minőségi berendezésekkel vannak felszerelve, az otthonok visszafogott színei még inkább a luxus érzetet fokozzák.

Resortz by Danube

A lakókat az ingatlan területén úszómedence, futópálya, teljesen felszerelt edzőterem, gőzkabin, szauna várja. Az apartmanok még autóparkolóval, biztonsági szolgálattal, kamerarendszerrel is el vannak látva.

A négyhektáros projekt területének egyharmadán parkosított környezet kerül kialakításra.

Dubai legnagyobb bevásárlóközpontjai, a Mall of the Emirates és a Dubai Mall fél órán belül érhető el autóval.

A Resortz by Danube apartmanjaitól a Dubai új Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér fél óra alatt érhető el.

 

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.