Pattaya ingatlan

Napjainkban a kellő nyitottsággal rendelkező befektetők részére számos rendkívül magas haszonnal megtérüléssel rendelkező befektetési lehetőség érhető el.  Ingatlanbefektetési célból Thaiföld kitűnő lehetőségeket kínál. Sokak számára Thaiföldről a Pattaya tengerparti nyaralás jut eszébe. Sorba véve a thaiföldi ingatlanbefektetés mellett szóló érvek a következőek: kiemelt turista desztináció, külföldi állampolgár is vásárolhat apartman lakást, nem kell ingatlanadót fizetni és a fokozott érdeklődés az ország iránt biztos bérbeadás lehetőségével is kecsegtet.

Az ázsiai országok között Thaiföld a leggyorsabban fejlődő térségnek számít. Kellemes éghajlata és tengerpartja miatt évente több mint 10 millió turista keresi fel.

Pattaya

A városai között Pattaya a legnépszerűbb, amely a közelmúltban egy halászfaluból nőtte ki magát, ma pedig luxusszállodák, modern toronyházak szaporodnak gomba módra.

Az ingatlanbefektetés mellett több érv is szolgál. Jelenleg a térségben a kínaiak még főként turistaként vannak jelen. A tőkeerős orosz befektetők száma pedig a helyi fizetőeszköz és az orosz rubel közti átváltás miatt jelenleg fogyatkozó tendenciát mutat.

Thaiföld fővárosát Magyarországról kedvező áron lehet megközelíteni, nem ritka, hogy a nagy távolságot oda-vissza 150 ezer forint alatt meg lehet úszni. Pattaya a főváros repülőterétől 140 km távolságra van csak.  Az ország tengerpartja nemcsak honfitársaink, de a vastagabb pénztárcával rendelkező észak-európaiak, de a németek és svájciak között is nagyon népszerű úti cél, különösen az itteni téli évszak alatt.

pattaya

Az ország törvényei lehetőséget biztosítanak a külföldi állampolgárok számára az apartman- lakás vásárlásra, ugyanakkor a földterülettel rendelkező ingatlanok vásárlásához előbb szükséges egy thai céget alapítani. Az ingatlan ez követően a thai cég számára kerül eladásra. További előnyei a pattayai befektetésnek, hogy az országban nincs ingatlanadó fizetési kötelezettség.

A Thaiföldre irányuló fokozott turisztikai érdeklődés miatt az itt létesült ingatlanok a biztos bérbeadás lehetőségével is kecsegtetnek. Az ingatlanpiaci trendek alapján az állapítható meg, a pattayai ingatlan bérbeadásából éves szinten 7-12 százalék tiszta megtérülésre lehet kalkulálni.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.