10 legjobb luxemburgi program családosoknak

A miniállam és fővárosa nem csak a felnőttek számára kínál kedvező életfeltételeket, itt a gyermekek is rendkívüli lehetőségeket találnak- kifejezetten gyermekbarát ország. Összegyűjtöttük a legjobb programokat, amelyek felejthetetlen élményt nyújtanak minden korosztály számára.

Luxemburg a világ leggazdagabb államainak élbolyába tartozik, ahol a polgárok magas minőségben élik hétköznapjaikat. Az elmúlt években Nagyhercegség lakossága folyamatosan növekedett, a magas bérek miatt sokan telepednek le külföldről akár családosan.

Luxemburg számos pontján, változatos kül és beltéri lehetőségek adottak, akár esős hűvös napokon, vagy akár kellemes nyári melegben.

Rengeteg kalandpark, játszótér, hegymászó park áll rendelkezésre, amelyek a közös családi kirándulások kedvelt célpontjai.

Az interaktív szórakozást kedvelő családoknak ajánlható a Roost-ban lévő Vitarium, amelyben a tejtermékekkel és a tejiparral kapcsolatban lehet játékos formában megismerkedni.

A Robbesscheier Turisztikai Központban a látogatók betekintést nyerhetnek a helyiek életébe, a történelem iránt fogékonyaknak pedig ajánlható a Peppange-ban található The Grande – Duchesse Charlotte Carriage Múzeum, ahol 19. századi történelmi lovaskocsikban lehet gyönyörködni. Komplett családi programként a kirándulást akár egy állatkert látogatással is lehet kombinálni.

Luxembourg- City Skyliner

  • Esch-sur-Alzette Városi Játszópark
  • Bettembourg – Park Merveilleux
  • Gaalbierg Állatpark
  • Wasserbillig- Aquarium
  • Vianden – Vianden Vár látogatása és Felvonó
  • Luxembourg- City Skyliner Obszervatórium

A kiköltözést, vagy munkavállalást fontolgatóknak érdemes a Vaubanfort.lu weboldalát felkeresni, mivel a portál segítséget nyújt a rövid, vagy hosszútávra szóló albérleti lakások és szobák keresésben. A portálon angol nyelven kereshetőek a legjobb ár-érték arányú ingatlanok városi és regionális szinten egyaránt.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.