Güell Park

A Barcelonát felkereső turisták számára az egyik legszebb látnivalót a Güell-Park jelenti, ebben a csodálatos parkban egy olyan kertet, parkot barangolhatunk be, ami nem véletlenül vált a Világörökség részéve rövid idő alatt. A park egy 17 hektáros területen fekszik, építészeti különlegességekkel megalkotva.

A park tervezése és megvalósítása a híres építész Antoni Gaudi nevéhez fűződik, ez a lenyűgöző művészeti alkotás a Pelada hegyen található. 1900 és 1914 között került sor a kivitelezésre mely méltán lett a látogatók kedvenc helye.

Egész évben folyamatosan turisták sokasága látogat el ide. Sok esetben ha fotót szeretne készíteni egyik másik nevezetesebb helyen, még azért is sorba kell állni. A park tulajdon képen egy tájkert, egy csodálatos álom, egy mesevilág, sokszínű, látványos mozaikokkal, a parkot őrző sárkánnyal, gyönyörű fákkal, szépen gondozott kerttel és óriás kaktuszokkal.

A Güell-Park, akár a belváros, vagy az óváros és a kikötők, mind-mind egy csodálatos utazásra adnak lehetőséget szinte az év minden hónapjában.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.