Articulatio Pro: Erősítsd meg az ízületeidet és szabadulj meg a hátfájástól

Zavar a sportolásban ízületi- és izomfájdalom? Ellehetetleníti a legegyszerűbb, otthoni teendők végrehajtását? A megoldás számodra az Articulatio Pro – maca gyökér kivonatból, azaz perui zsázsából készült étrendkiegészítő. Erősíti az ízületeket és megszünteti a fájdalmat már 4 hét használat után!

Nagyszülő-unoka probléma

Egyre több ember él mozgássérült életet, dolgozik egész nap a számítógép előtt, ült át a kerékpárról az autóba. Ehhez hozzájönnek az egyre inkább módosult étrendek, vitaminoktól és ásványi anyagoktól mentesített zöldségek és gyümölcsök – mindez azt eredményezi, hogy az ízületi- és gerincproblémák egyre fiatalabb embereknél jelentkeznek.

Csontritkulás, ízületi gyulladás, ízületi elváltozás és reuma – valaha csak idős embereket érintett, ma már a harmincéveseket is elkezdte gyötörni.

Mit lehet tenni az ízületi problémák megakadályozásáért, s ha már vannak – hogyan gyógyítható?

Szuperhatékony összetevő Dél-Amerikából

Az ízületekre szánt Articulatio Pro készítmény összetételében kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, évszázadok természetes, az egyik legnagyobb, cseppfolyósított sűrítmény gyógymódját felhasználva. A termék összetétele többek közt:

Zsurló szilíciumban és káliumban gazdag, javítja a szövetek rugalmasságát. Enyhíti az ízületi gyulladással társuló fájdalmat.

Vadárvácska reumaellenes tulajdonságokkal bír. Erősíti a porcot, ami kiiktatja az ízületi merevség kellemetlen érzetét. Fájdalomcsillapító.

Csalán a hangyasav (igen, ezért „csíp”) bőséges forrása. Évek óta használják a népi gyógyászatban reumatikus és ízületi szinten tartóként. Ásványi só tartalma miatt minden típusú ízületi gyulladás kezelésére alkalmas.

Orvosi gyermekláncfű egy természetes, erős orvosság az elgyengült ízületek kapcsán felmerülő problémákra. Mindenekelőtt támogatja a kollagén előállítást – az ízületek alapvető építőköveit.

Azonban az igazi sláger a maca gyökér kivonat (másként: maka), azaz a perui zsázsa, több ezer éve az inka civilizációban is gyógynövényként használták.

A maca vírusölőként, fertőtlenítőként, gyulladásgátlóként működik, ennek köszönhetően küzd az izom és ízületi gyulladások ellen. Fehérjékben, ásványi sókban és zsírsavakban gazdag, segít a csontritkulás kezelésében és az ízületi gyulladáson.

A maca kivonat mindenekelőtt megerősíti a testedet és biztosítja az izmaid rugalmasságát.

De az a tény, ami Téged a leginkább érdekelhet, hogy a maca megvédi a csontjaidat és ízületeidet a rándulásoktól és törésektől – mindezt a magas kalcium-, szilícium- és magnéziumtartalmának köszönhetően (a maca erősíti a fogakat is).

Érdekes, hogy a maca gyökere fokozza a kollagén szintézist, ami regenerálja az ízületi porcokat és még… a bőrt, hajat és körmöket is!

 Kiváló értékelések sportolóktól és idősektől

Mindez azt eredményezi, hogy a perui zsázsát már évek óta használják a sportolók az izmok és ízületek erősítésének eszközeként, továbbá – ami különösen fontos a fiatalok számára – a jövőbeni a következőkkel kapcsolatos problémák megelőzése:

  • gerinc
  • térdízület
  • Könyökízület
  • csípőízület

A szert mindenekelőtt azok a személyek értékelik, akik testtartásbeli problémáktól és porckopástól szenvednek

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.