Andaman Riviera

Az Andaman Riviera Thaiföldön Phuket város, Choeng Thale kerületében található. A hét emelet magas épület 179 lakóegységből áll, és várhatóan 2020. második felében kerül átadásra.

Andaman Riviera társasház lakásai 33 négyzetméteresek, 1 hálószobával és 1 fürdőszobával rendelkeznek.

Andaman Riviera tetőterén egy uszoda mellett rekreációs részleg található. A legalsó szinten van medence, amely mellett a gyereknek is létesítettek medencét.

Az épület saját étteremmel rendelkezik, európai konyhát visznek. A kényelmi létesítményekhez fitnesz terem, kölyök klub, és kulcskártya tartozik. A biztonságot biztonsági szolgálat, zárt parkoló, és kamera rendszer biztosítja. A kis lakások kényelmesen felszereltek, és bútorozattak. A hatalmas ablakokon a tágas kertre, és a városra nyílik kilátás. Az apartmanokhoz tágas erkély tartozik

Andaman Riviera

Az Andaman Riviera rendkívül kedvező helyen, 500 méter távolságra van a Bang Tao strandtól, amelyik egyike a leghosszabb és a leggyönyörűbb partszakasznak Phuketben.

A sétáló utca, a Boat főút szintén a társasház közelében található. A sétáló úton rengeteg étterem mellett thai masszázs- szolgáltatók  vannak. A világhírű Catch Beach Club 15 perc alatt érhető el gyalogosan. A környéken élelmiszerüzletek, klinikák, oktatási intézmények autóval pár perc alatt közelíthetőek meg. Phuket Nemzetközi Repülőtere 20 kilométer távolságra van, amely forgalomtól függően fél órás autózást jelent.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.