Zadar: csodálatos tengerpart, történelmi múlttal rendelkező épületek

Zadar: csodálatos tengerpart, történelmi múlttal rendelkező épületek

Zadar az egyik legrégebbi horvát város. Az ideutazó turisták a csodálatos tengerpartja és az ott található strandok mellett a város nevezetességeinek megtekintésével is sok szép élményhez juthatnak. A városban az érdekes, látványos és történelmi múlttal rendelkező épületek, templomok megtekintése után érdemes egy kellemes sétát tenni a főutcán.

Aki Horvátországot és ott Zadart választja a nyaralása színhelyének annak a tengerparton eltöltött idő mellett csodálatos történelmi és kulturális látnivalók is kínálják magukat. A szigetek között izgalmas, és élményekkel teli hajós körutazást tehetnek. Megtekinthetik a régi templomokat, akinek pedig a román stílusú építészet a kedvence azok Horvátország garantáltan megtalálják számításaikat a tengerparti települések műemléki épületeit látogatva.

 

A Zadarba érkezők számára a rengeteg szebbnél-szebb látnivaló mellett lenyűgöző élményt nyújt a tengerparton nagyon szépen kiépített lépcsőzetes szakaszon való üldögélés és az ott található TENGERI ORGONA zenéjének hallgatása. Ez a város végén az óváros végén található. Az óvárosba történő barangolást követően ez a szép hely és az egyedülálló építészeti

Zadar város és környéke nagyon sok kulturális és történelmi emléket, látnivalót tartogat a látogatók számára. Ezért nem kell csodálkozni, hogy évente a turisták hatalmas csoportja keresi fel ezt a várost. Ez a kedvelt , forgalmas üdülőközpont felhőtlen pihenést biztost a kikapcsolódni vágyóknak, a környéken, autóbusszal is egyszerűen megközelíthető.

Zadar Dalmácia egyik leghíresebb városa, rengeteg turista érkezik ide minden évben. Kulturális látnivalók és csodás természeti környezet is adott itt. Természetesen a yacht bérlés szerelmesei is megtalálhatják számításaikat itt, kisebb vagy nagyobb luxus vagy közepesen felszerelt hajó közül válogathatnak a látogatók. Persze a hajóbérlés Adria környező tengerparti településein is lehetséges.

 

Szállás szempontjából kitűnő elhelyezkedéssel rendelkező, jó ár érték arányú Hotel Donat Zadar szállását ajánljuk. Az all-inclusive jellegűű szálláson szobák itt foglalhatóak. A közvetlen tengerparti szálloda ideális minden vendégnek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Minden szoba kellemes berendezéssel rendelkezik, telefonnal, tévével, klímával, rádióval, konyhasarokkal felszerelt. A hotel saját, édes vízzel feltöltött medencével rendelkezik.

Zadar nyaralás

Zadar látnivalók

További nyaralási ajánlatok
Constantinou Bros Athena Beach Hotel

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.