Ránctalanító módszerek

Ránctalanító módszerek

Az öregedés természetes folyamat, ami kivétel nélkül mindenkit érint, ha nem is pont ugyanúgy. Hogy csökkenthetjük az öregedés leglátványosabb jeleit, a ráncokat? Létezik rá hatásos megoldás?

Otthoni fiatalító ápolás és kezelés

A drogériák és gyógyszertárak polcai roskadoznak a krémek, szérumok és más készítmények súlya alatt. Sok közülük kifejezetten az érett bőr ápolására lett előállítva. Céljuk a ráncok csökkentése, és az új ráncok kialakulásának megelőzése. Mi alapján válasszuk ki a krémet, ami valóban megszabadít a ráncoktól, ismét ragyogóvá varázsolja arcunkat, nyakunkat és dekoltázsunkat?

Mielőtt kiválasztjuk a ránctalanító krémet, alaposan olvassuk el az összetételét. Csak egyes összetevők képesek tényleg megszabadítani a ráncoktól. Ilyen összetevő a retinol, a C-vitamin, hialurnsav, a peptidek, a Q10 koenzim, stb. Ha a választott krém jelentős mértékben tartalmazza ezeket, nyugodt szívvel megvásárolhatjuk. Biztosak lehetünk abban, hogy ránctalanító hatásuk valóban érvényesül, használatuk eredménye nem marad el. A krémekben található vitaminok, a C-vitamin, A-vitamin (retinol) és E-vitamin antioxidáns vegyületek. Lassítják a bőr öregedését, és védelmet nyújtanak a bőr öregedését elősegítő szabad gyökök káros hatásával szemben. Serkentik a kollagéntermelést, simábbá teszik a felhámot, és a bőr mélyébe hatolva megkönnyítik regenerációját. Fontos, hogy a választott ránctalanító krémet rendszeresen használjuk, lehetőleg hosszabb időn keresztül, mivel csak így érhetünk el pozitív eredményt.

Kozmetikai kezelések

A ráncok ellen hatékonyak lehetnek a szépség esztétikai szalonokban elérhető orvos esztétikai kezelések is. Nem kell azonnal ráncfelvarrásra gondolnunk, sem sebészeti beavatkozásra, hogy bőrünk ismét sima és feszes legyen. A szike nélküli kezelések közül a tű nélküli mezoterápia bizonyul a leghatékonyabbnak. Ennek köszönhetően a bőr visszakapja feszességét, beindul természetes kollagén- és elasztintermelése, a tápanyagok és aktív hatóanyagok könnyen bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe is.

Kiváló ránctalanító hatásra számíthatunk a kémiai peeling után is, azaz AHA és BHA savak és triklór és retinol savak használatával. Ezek koncentrációja jóval nagyobb, mint amit a fiatalító krémekben találhatunk, éppen ezért alkalmazásuk kizárólag szakképzett személy által lehetséges.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.