OBI akciós újság

OBI akciós újság

Az OBI barkácsáruház akciós újságja széles körben érhetőek el a vásárlók részére, szórólapok mellett, az üzlet polcain található meg. Az Obi.hu weboldalán egyszerűen böngészhetőek az aktuális ajánlatok.

Az OBI barkácsáruház széleskörű palettán kínálja az otthonok átalakításához, szolgáló munkaeszközöket, a szükséges alapanyagokat. Az akciós újságokban különféle tematikák alapján lehet megtervezni az otthonok lépésenként történő alakításához szükséges termékek beszerzését. Az akciók több hónapra szólnak, így a vásárlóknak lehetőségük van alaposan átgondolni, hogy milyen minőségű, és mekkora mennyiségű termékre lesz szükség az adott lakótérben elvégezendő munkához. Az akciós szórólapok nemcsak magát a termék-kiszerelést mutatják be, de a fotókon az adott egység, konyha, vagy fürdőszoba fotók komplett lakberendezési ötletként szolgálnak.

Az OBI ügyel arra, hogy az akciós újságban elhelyezett képek alapján a vásárló pontos benyomást szerezzen arról, hogy az adott terméket felhasználva, a valós életben milyen összhatást fog nyújtani. Ezenkívül a termék árán felül a leglényegesebb tulajdonságok is pontos feltüntetésre kerülnek.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.