Cigány, lovári nyelviskola

Cigány, lovári nyelviskola

www.ciganynyelvoktatas.hu
PR: 3

Demeter Ágoston László vagyok, a nyelviskola oktatója. 2001. évtől oktatom a lovári nyelvet, és készítem fel a diákokat és az érdeklődőket az állami nyelvvizsgára.

Nulláról kezdünk, és egy ismétlő rendszeren keresztül készülünk a nyelvvizsgára. Vizsga, és oktatási anyagokat biztosítok, ezen kívül órai jegyzeteket is kap mindenki, aki a nyelvtanfolyamra jelentkezik. Ezek a jegyzetek tartalmazzák a nyelvtanfolyamon megbeszélt nyelvtani anyagokat.

Nyelvtanfolyamok Budapesten és vidéken is indulnak folyamatosan. A kurzus 10 hetes, 80 órás, heti egy alkalommal van 8 óra (4x1,5 óra 3 szünettel).

A nyelvtanfolyam díja 80000 Ft/fő, részletfizetés lehetséges.

Jelentkezni a 06-20-428-4486, vagy a 06-70-579-5983-as számokon, a demeteragoston@freemail.hu e-mail címen, vagy a helyszínen lehet.

Az aktuálisan meghirdetett nyelvtanfolyamokról érdeklődjön a http://www.ciganynyelvoktatas.hu internetes honlapon.

Várom jelentkezését, hívjon bizalommal!

Címkék: cigány, cigány nyelv, cigány nyelvoktatás, cigány nyelvoktató, cigány nyelvtanár, cigány nyelvtanfolyam, cigány nyelvtanulás, cigány nyelvvizsga, cigány szótár, lovári, lovári nyelv, lovári nyelvoktatás, lovári nyelvoktató, lovári nyelvtanár, lovári nyelvtanfolyam, lovári nyelvtanulás, lovári nyelvvizsga, lovári szótár, magántanár, nyelviskola, nyelvoktatás, nyelvoktató, nyelvtanár, nyelvtanfolyam, nyelvtanulás, nyelvvizsga, róma, roma nyelv

© 2009 - erdekesweb.hu • Felhasználási feltételek • Cigány, lovári nyelviskola