Lakásfelújítás előtt

Lakásfelújítás előtt

Lakásfelújítás kisokos

A lakásunk karbantartásához, a különböző javításokhoz, a teljes lakásfelújításhoz szükségünk van megfelelő szakemberekre. (tovább…)

Burj Royale

Burj Royale

A Burj Royale egy társasházi és apartmanprojekt, amely a dubaji Yansoonban található, és 2022 decemberében készült el. Az 58 emeleten 72 egységet foglal magába, és az Emaar Properties fejlesztette, amely az Address Residences The Bay, a Marina Shores és a Golf Heights mögött is áll. (tovább…)

Andaman Riviera

Az Andaman Riviera Thaiföldön Phuket város, Choeng Thale kerületében található. A hét emelet magas épület 179 lakóegységből áll, és várhatóan 2020. második felében kerül átadásra. (tovább…)

Resortz by Danube

A Resortz by Danube Dubaiban Arjanban található a Miracle Gardens és a Sheikh Mohammed Bin Zayed út közelében. A négyhektárnyi területen lévő luxus apartmanok 3 blokkjától könnyedén elérhető az új Al Barsha My City Center. A közelben számos népszerű attrakció található, mint az Arabian Ranches Golf Club és Dubai Polo&Equestrian Club. (tovább…)

Pattaya ingatlan

Napjainkban a kellő nyitottsággal rendelkező befektetők részére számos rendkívül magas haszonnal megtérüléssel rendelkező befektetési lehetőség érhető el.  Ingatlanbefektetési célból Thaiföld kitűnő lehetőségeket kínál. Sokak számára Thaiföldről a Pattaya tengerparti nyaralás jut eszébe. Sorba véve a thaiföldi ingatlanbefektetés mellett szóló érvek a következőek: kiemelt turista desztináció, külföldi állampolgár is vásárolhat apartman lakást, nem kell ingatlanadót fizetni és a fokozott érdeklődés az ország iránt biztos bérbeadás lehetőségével is kecsegtet. (tovább…)

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.