Burj Royale

Burj Royale

A Burj Royale egy társasházi és apartmanprojekt, amely a dubaji Yansoonban található, és 2022 decemberében készült el. Az 58 emeleten 72 egységet foglal magába, és az Emaar Properties fejlesztette, amely az Address Residences The Bay, a Marina Shores és a Golf Heights mögött is áll.

A Burj Royale-ról

A figyelemre méltó homlokzatával elbűvölő Burj Royale Dubaj egyik legkeresettebb címén fog állni. Az Emaar csoport jelentős indításával. A helyszín abszolút a csúcson van, Dubai belvárosában. A Burj Royale két megkülönböztető rétegre oszlik, az alacsony építésű őshonos előtérre és a magas építésű kortárs háttérre. A projekt fő gondolata a két téma együttes integrálása. Az alsó homlokzat a hagyományos technikát követi, miközben keveredik a modern tervezésű szerkezettel. Az Emaar Properties bejelentette, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó torony Dubai belvárosában. Az apartmanok légáramoltató elrendezéseket és hatalmas ablakokat biztosítanak, hogy minden egységet a Burj Khalifa és a Dubai Fountain fokozott panorámás kilátásával lássanak el.

A projektre vonatkozó információk

A Burj Royale egy 58 emeletes magasépület, amely Dubai alapvető helyén jön létre. Az 1, 2 és 3 hálószobás lakásokkal rendelkező lakótorony bőséges neves építészek és tervezők művészi kincse. Előre felszerelt, kiterjedt szekrényekkel, valamint tárolószekrényekkel, a lakótér az egyéni testreszabást kínálja. A Dubai belvárosának vibráló környezetétől eltekintve a lakosok számára biztosított, hogy a prémium kényelem részei legyenek, amelyek beágyazva garantálják a kényelmet. A híres célpontok, mint a Dubai Mall és a Dubai Opera csak rövid távolságra van szükség. A befejezési időszak 2022 utolsó negyedéve körül lesz.

Fotó:iranydubai.hu

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.